Ostoskori on tyhjä
VAIHDA VALUUTTA
TEEKAUPAN UUTISKIRJE
- uudet tuotteet ja tapahtumat, jne.

Uusimmat tuotteet

Aidolla italialaiselle bergamottiöljyllä maustettua kiinalaista kevätsadon sencha-teetä. Kaikki aineosat ovat luomua ja tee Teekauppa Veiströmin maustama. Haudutetun teen maku on luontaisesti makea, täyteläisen pehmeä ja vahvan ...

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 10,43 €
Alennus:

Aidolla päärynäöljyllä maustettua pehmeäaromista mustaa teetä. Kaikki aineosat ovat luomua ja 100 % luontaisia. Haudutetun teen maku on hieman makea, täyteläisen pehmeä ja ihanan päärynäinen.

Hinta: 5,16 €
Alennettu hinta:
Myyntihinta: 4,65 €
Alennus: -0,51 €

Herkullinen yhdistelmä kiinalaista vihreää senchaa ja aitoa italialaista sitruunaöljyä. Kaikki aineosat ovat luomua ja tee on Teekauppa Veiströmin maustama. Haudutettu tee on maukasta ja siinä on hieno sitruunainen vivahde.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 8,37 €
Alennus:

Herkullinen yhdistelmä intialaista mustaa teetä ja aitoa italialaista sitruunaöljyä. Kaikki aineosat ovat luomua ja tee on Teekauppa Veiströmin maustama. Haudutetun teen väri on kauniin tummanoranssi ja maku täyteläinen, luontaisesti ...

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 8,48 €
Alennus:

Aidolla espanjalaisella appelsiiniöljyllä maustettua keskivahvaa intialaista mustaa teetä. Kaikki aineosat ovat luomua ja tee Teekauppa Veiströmin maustama. Haudutetun teen maku on täyteläisen pehmeä ja makean appelsiininen.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 6,92 €
Alennus:

Musta keraaminen 0,8 litran teepannu. Sisältää korkealaatuisen sihdin, joka on ruostumatonta terästä. Tyylikäs ja konepestävä.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 23,16 €
Alennus:

Valkoinen keraaminen 0,8 litran teepannu. Sisältää korkealaatuisen sihdin, joka on ruostumatonta terästä. Tyylikäs ja konepestävä.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 16,28 €
Alennus:

Suomalaista korkealaatuista piparmintunlehteä esimerkiksi yrttihaudukkeeksi tai mausteeksi teesekoituksiin. Piparminttu on mintuista vahva-aromisin ja erityisen herkullinen. Yksi parhaista yrttihaudukkeista!

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 5,41 €
Alennus:

Korkealaatuista suomalaista mustaherukanlehteä uusimmasta sadosta. Herkullinen ja suosittu kofeiiniton yrttihauduke, joka on haudutettuna tuoksultaan upean aromikas ja mustaherukkainen sekä luontaisesti makeaa ja pehmeän maukasta.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 5,22 €
Alennus:

Vahvempi maustamaton musta tee Kiinasta. Sisältää pieniksi keriksi teen kuivatuksen yhteydessä kieritettyjä teelehtiä, jotka avautuvat haudutuksen aikana. Haudutettu tee on tumman oranssia, vahvan aromikasta ja siinä saattaa olla lähes ...

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 4,47 €
Alennus:

Herkullinen anisiisoppi on arvostettu haudukeyrtti. Haudutetun juoman väri on vihertävä ja upea maku on yhdistelmä vahvaa luontaista makeutta, anista sekä vihreän teen, lakritsin ja toffeen vivahteita.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 5,41 €
Alennus:

Metallinen pilli, jonka toisessa päässä sihti. Käytetään mate-haudukkeen juomiseen perinteisellä eteläamerikkalaisella tavalla, jossa hauduke nautitaan bombillalla imemällä neste matelehtien välistä.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 12,36 €
Alennus:

Korkealaatuista aitoa kissanminttua uusimmasta sadosta. Erinomainen ja maukas luontaisesti kofeiiniton hauduke. Haudutetun juoman hieman maku on erikoinen yhdistelmä mintun, sitruksen sekä hampun vivahteita. Maku on samojen lehtien ...

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 6,04 €
Alennus:

Korkealaatuinen maustamaton valkoinen tee Lin Yunin piirikunnasta Kiinasta. Nuoria valkoisen nukan peittämiä teepensaan kärkisilmuja. Haudutettu tee on luontaisesti makeaa, kevyttä ja siinä on hedelmän vivahteita.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 8,16 €
Alennus:

Ehdottomasti yksi maailman arvostetuimmista yrttihaudukkeista uusimmasta sadosta. Puistolehmuksen tuoreena poimittuja kukintoja, jotka on kuivattu niin, että niissä olevat luontaiset eteeriset öljyt on saatu säilymään. Haudutettu juoma on ...

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 5,71 €
Alennus:

Aitoa tuoretta lakritsujuurta murskattuna haudukkeeksi erinomaisesti sopivaksi. Upean aromikas makuelämys, jota voi valmistaa sellaisenaan tai lisättynä mihin tahansa teehen. Lakritsin kohdalla on hyvä muistaa, että sen käyttöä tulisi ...

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 3,55 €
Alennus:

Hibiscus-haudukkeella on monta eri nimeä ja esimerkiksi Egyptissä sitä kutsutaan carcadeksi. Hibiscus valmistetaan roselle-nimisen kasvin kukinnoista ja juomana se on hyvin vanha. Hibiscuksen kerrotaan olleen suosittua jo muinaisen Egyptin ...

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 2,90 €
Alennus:

Arvostettu yrttihauduke, joka sisältää korkealaatuista rohtovirmajuuren rouhittua juurta. Suosittu erityisesti iltahaudukkeena. Haudutettu juoma on aromikas ja siinä on valeriaanalle ominainen maanläheinen vivahde.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 4,36 €
Alennus:

Klassinen yrttihauduke, jossa korkealaatuista aasialaista inkivääriä. Kofeiinittoman yrttiteen maku on vahvan inkiväärinen, mausteinen, jopa hieman tulinen.

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 3,38 €
Alennus:

Hyvin perinteinen, kokonaan bambusta valmistettu teesihti (halkaisija 6 - 7 cm). Tämä sihti ei ole tarkoitettu pienilehtisimmille teelaaduille ja se ei ole yleisesti ottaen sihti, joka kannattaa valita, jos haluaa nauttia teensä ilman ...

Alennettu hinta:
Myyntihinta: 3,35 €
Alennus:

Suosittuja tuotteita